Всі категорії
Додати товар

Незвичайний журнальний столик з дерева зі скляною стільницею.

30000 грн
Опис

Матеріал: клен, скло, різьблення, тон, лак.
Розмір: 130х70х49 см
Даний кавовий столик має велику перевагу серед своїх конкурентів - шляхом, свого зовнішнього дизайну, цей стіл поєднується, як з класичним, так і з сучасної або офісної дерев'яними меблями.
Столик має неординарну хвилясту форму ніжок і витончену різьбу.
Столик крім своєї зовнішньої елегантності та витонченості, має відмінну якість, через те, що виготовлений з високоякісних матеріалів і натурального дерева. Тому, він буде довго експлуатуватися, на відміну від італійських меблів.
Завдяки своїй універсальності в дизайні, стіл відмінно доповнить вашу вітальню або спальну кімнату; кабінет і домашню бібліотеку; офіс або кімнату для переговорів.
Столик не вимагає додаткового догляду, буде досить протирати сухою ганчіркою в міру забруднення, скло рекомендується витирати спеціальним миючим засобом від розлучень. Скло - універсальний матеріал, з якого можна прибрати абсолютно всі забруднення і який не так легко то і подряпати. Тому ви не будете витрачати багато часу на його прибирання.
Характеристики:
• Бренд «Лірона».
• Натуральне дерево та високоякісні матеріали.
• Міцний, безпечний, екологічний.
• Незвичайна форма ніжок і кріплення.
• Столик в класичному стилі, але чудово поєднується і з сучасними меблями.
• Зносостійка скляна стільниця.
Ми працюємо і створюємо дизайн і якісні меблі, пронісши через роки весь накопичений досвід і зростальний з кожним днем професіоналізм. До сьогоднішнього часу, ми маємо величезне портфоліо зроблених нами робіт, які вийшли з-під рук нашої компанії. Завдяки нашій ретельності, точності та любові до цієї справи, нам вдалося зробити безліч величезних проєктів в Україні, Америці, Казахстані та інших країнах, Маріїнський палац (кабінет президента, двері в приміщеннях офіційного приймання і т.д.), і багато іншого.
Практично за 30 років нашої роботи ми змогли зробити велику кількість дизайн-проєктів - від простих мінімалістичних до різноманітної класики. Саме, тому кожен наш співробітник зміг стати першокласним експертом у своїй справі. Всі ці роки ми працювали над високоякісним рівнем наших виробів, щоб вони були ще більш досконалими та витонченими.
Додаткові характеристики:
Матеріал: Дерево

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари