Всі категорії
Додати товар

Світлодіодний приліжковий світильник aveylum з датчиком руху, стрічка теплого білого...

941 грн
Опис

- Інтелектуальна сенсорна світлодіодна стрічка. Завдяки датчику ця світлодіодна стрічка автоматично потрапляє в кімнату в темряві, коли ви або ваші діти наближаєтеся до ліжка або переміщаєтеся дитячою кімнатою.
- Нічник. Інтелектуальний приліжковий світильник безпечно проведе вас кімнатою, не сліпуча. Завдяки димеру, вбудованому у світлодіодну стрічку, яскравість можна регулювати для кожного нічника. Регульована світловидатність від 10% до 100%. Яскравість і тривалість освітлення регулюються!
- Лампа з таймером. Нічне освітлення заощаджує енергію завдяки світлодіодному технології й автоматичному вимкненню. Час освітлення приліжкового світильника можна встановити вручну (30 секунд/2 хвилини/6 хвилин).
- Підходить для багатьох сцен. Світлова смуга полегшує повсякденне життя як освітлення на сходах, приліжкової лампи, непрямого освітлення шафи в шафі, у дитячій кімнаті на ліжечку або як вбудований світильник на дивані. Як гірлянда вогнів!
- Функція датчика освітленості Зверніть увагу, що максимальна освітленість приміщення становить 2,5 люкса. У разі перевищення цього значення датчики не активують освітлення ліжка детектором руху. Освітлення ліжка вмикається автоматично, коли ви встаєте з ліжка, й автоматично вимикається.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари