Всі категорії
Додати товар

Ymhpride промисловий настінний світильник, 2 упаковки, регульований настінний світильник

1600 грн
Опис

YMHPRIDE Промисловий настінний світильник, 2 упаковки, регульований настінний
світильник

Про цей товар

- ІДЕАЛЬНИЙ РОЗМІР І КІЛЬКІСТЬ Ви отримаєте два настінних світильники в індустріальному стилі, що підходять для лампочок E27 (не входять до комплекту). Кругла основа: 14,5 дюймів, діаметр парасольки: 16,89 см. (Докладніше див. на зображенні) Ідеально підходить для економії місця та освітлення в будь-якому місці вашого будинку, від основних кімнат до куточків для читання.
- Унікальний, міцний, ручної роботи: виготовлений зі сталі та міді, довгий, має чорне та латунне оздоблення, що дозволяє цьому світильнику працювати стабільно та стійко. Матовий лак чорного мідного кольору, розкішний та ретро-стиль стане ідеальною прикрасою гарного сучасного будинку.
- Регульований кутовий важіль: з регульованою головкою на 270 градусів та регульованими поворотними важелями (згори та знизу). Покращений великий мідний роз'єм порівняно з іншими продуктами, гнучкіше обертання, потужніший кронштейн, а внутрішні кабелі не ушкоджуються через невеликий простір.
- Проста установка У комплект поставки входять всі деталі для встановлення та посібник зі встановлення, що забезпечує швидке та просте встановлення, а також просте налаштування, яке буде радувати вас довгі роки. Встановити його нескладно, але рекомендується, щоб установив ліцензований електрик.
- Прикрасьте свій будинок навмисно: у стилі ретро та у сучасному стилі. Може стати чудовою прикрасою освітлювальних приладів на узголів'ї ліжка, кухонній стільниці, спальні, ванній кімнаті, їдальні, вітальні, передпокої, сходах, офісі, лофті, кафе, майстерні, барі, ресторані, клубі та багато іншого.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари