Всі категорії
Додати товар

Frontoppy сучасна люстра стельового освітлення з пультом ду 60 в стельовий світильник

2000 грн
Опис

Сучасна люстра стельового освітлення з пультом ду 60 В

Сучасна люстра стельового освітлення з пультом ду 60 В.

- [Посередині та зовнішнє освітлення круга] 60W світлодіодний стельовий світильник, внутрішні та зовнішні круги освітлені, і немає освітлення темній зоні, що краще, ніж звичайні стельові світильники, що випромінюють світло по всьому периметру. З функцією нічного світла (10% яскравості) його можна використовувати як нічник у дитячій кімнаті та спальні.
- 9-рівневе регулювання яскравості та 3 зміни колірної температури Цей світильник можна затемнити від 100% до 10%, і має 3 варіанти зміни колірної температури: біле, природне світло та тепле світло. За допомогою пульта дистанційного керування стельовий світильник можна легко вмикати та вимикати, регулювати яскравість, змінювати колір світла з будь-якої відстані до 8 м.
- З функцією пам'яті: Стельовий світильник запам'ятає останні використані параметри, немає потреби вибирати бажану яскравість і бажаний режим освітлення щоразу, коли ви вмикаєте світлодіодний світильник.
- Енергозбереження та захист очей: Цей стельовий світильник такий самий яскравий, як галогенна лампа потужністю 250 Вт, споживає всього 10% енергії та має термін експлуатації до 30 000 годин, більше не потрібно замінювати лампочки та оплачувати дорогі рахунки за електрика. А приємне та не сліпуче світло захищає очі від різкого світла.
- Широкий спектр застосування та простота встановлення Дуже підходить як стельовий світильник, підвальний світильник, коридорний світильник, підходить для спалень, дитячих кімнат, віталень, коридорів, офісів, кімнат, складів тощо (Примітка: не підходить для туалетов). Просто закріпіть основу на стелі, помістіть стельовий світильник на гніздо для картки та встановіть гвинти.
- Параметри виробу:
- Матеріал: Залізо+ABS+акрил
- Напруга: AC 110V
- Потужність: 60 Вт
- Провід: AC
- Кольори: Білий, чорний
- Розмір продукту: 32*32*5 см
- Колірна температура: 3000K-6500K
- Функція: дистанційне керування, плавне регулювання яскравості (10%-100% яскравості), функція пам'яті, функція нічного освітлення
- Чи є пульт дистанційного керування: так
- Спосіб освітлення: внутрішній і зовнішній кола стельового світильника випромінюють світло.
- Діапазон встановлення: тільки підходить для закритого простору, спальня світлодіодний стельовий світильник, вітальня стельове світло, також підходить для їдальні, балкон, дитяча кімната, кабінет, офіс стельовий світильник

Паковання:

- 1 стельовий світильник
- 1 пульт дистанційного керування (без батареї)

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?