Всі категорії
Додати товар

Slochi 4 світлодіодні стельові світильники для прихованого монтажу, стельовий світильник

3000 грн
Опис

Slochi 4 світлодіодні стельові світильники для прихованого монтажу, стельовий
світильник
Про цей товар

- 【3 колірних температури та тонкий】 4 упаковки 3 кольорів стельового світильника для прихованого монтажу (теплий білий 3000K/нейтральний білий 4500K/денний білий 6000K), просто натисніть кнопку на задній панелі, ви можете створити різну атмосферу на власний розсуд. Стельовий світильник товщиною всього 0,94 дюйма ідеально підходить для будь-якого приміщення з низькими стелями, наприклад, спальні, кухні, коридору, гаража.
- 【Регулювання яскравості 10-100%】 Функція плавного затемнення стельового світильника може задовольнити різні потреби в діапазоні яскравості від 10% до 100%. Зменшивши яскравість до 10%, ви також можете отримати нічник, що позбавить вас необхідності купувати ще один нічник. Порада: світильники для стель сумісні з більшістю моделей диммерів, представлених на ринку (не входять в комплект).
- 【Суперяркість та догляд за очима】 Забезпечує 2800 люмен, працює понад 25 000 годин та економить до 85% енергії. Стельовий світильник прихованого монтажу має високий індекс кольору CRI80+, яскраве і природне світло. Значно скоротите витрати на електроенергію, дбаючи про свої очі.
- 【Більш міцний та безпечний】 Термін служби 25 000 годин, що значно скорочує необхідність частої заміни стельових світильників із регульованою яскравістю. Водонепроникна конструкція ущільнення IP44, вологозахищена та пиленепроникна, тривале використання залишається як нове. Високоякісний вогнестійкий пластиковий корпус запобігає поразці електричним струмом, небезпеці витоку та забезпечує безпечне використання.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?