Всі категорії
Додати товар

Люстра стельовий світильник плетена куля з ротанга та люстра з чорного заліза

1500 грн -5% 1425 грн
Опис

Люстра Стельовий світильник Плетена куля з ротанга та люстра з чорного заліза

Про цей товар

- ★Красивий зовнішній вигляд: модний стиль із заліза та плетеного ротанга з міні-пристосуванням у сучасному стилі надає ретро-промисловий, але елегантний вигляд будь-якому місцю, ідеальному для їдальні, передпокої тощо.
- ★Високоякісна люстра: високоякісний та міцний металевий каркас забезпечує стабільність та довговічність виробу, а також те, що воно прикрасить ваш будинок на довгі роки.
- ★Проста установка: включаючи аксесуари для встановлення, просте встановлення. Ланцюжок люстри регулюється. Ви можете змінити довжину ланцюжка відповідно до ваших уподобань та дизайну.
- ★ Тип джерела світла: використовується стандартний патрон лампи E27, низьке енергоспоживання, менше тепла та економія енергії. 95%. Можна використовувати різні джерела світла E27 (світлодіодні лампи, лампи розжарювання, енергозберігаючі лампи), їх легко замінювати та обслуговувати. (виключаючи лампочки)
- ★ Підходить для різних сцен: підходить для лампи на кухонному острові, ліжка для ліжка для читання, люстри для ліжка, спальні, освітлення їдальні, вітальні, коридору, сходи, офісу, горища, чайної кімнати, кафе, ремісничої майстерні, бару, ресторану. , клуб та інші місця відпочинку.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари