Всі категорії
Додати товар

Uchrolls набір із 5x 9 вт світлодіодних прожекторів 3000 k 750 лм, 240 в

735 грн
Опис

- Uchrolls Набір із 5х 9 Вт світлодіодних Прожекторів 3000 K 750 лм
- Тривалість життя: 20000 год Напруга: 220-240 В змінного струму

Індекс передавання кольору: >80

- СУМІСТЕМОС: Цей стельовий світильник широко застосовується в підвісних стелях, сучасних стелях, освітленні магазинів, освітленні галерей, робочому освітленні, освітленні дисплеїв, точковому освітленні та домашньому освітленні. Ці елегантні та гладкі світлодіодні стельові світильники також ідеально підходять для дому, ресторанів, передпокою, спалень, віталень, дерев'яних шаф, кухонь і там, де вам потрібні світильники, ви можете використовувати ці гарні стельові світильники.
- 💡 Утоплені кронштейни для ручок: ці стельові світлодіодні світильники мають втоплені кронштейни для ручок. Через дужок ручки; ці стельові світильники легко встановити в підвісну стелю, приховану коробку або фіксовану стелю.
- 💡 ЕНЕРГОСБЕРІЖЕННЯ І СУЧАСНИЙ ДИЗАЙН: ці стельові світильники мають сучасний дизайн, матовий корпус. Він має герметичну фіксовану та глибоку розподільну коробку з міцним дротом. У цих стельових світильників є утоплені дужки ручки стопорного кільця. Це міцний неіржавкий кліпс. Це легко встановити. Ці світлодіодні стельові світильники споживають менше енергії. Заощаджує до 80% електроенергії.
- 💡 ВРАСНИЙ КОЛІР СВІТА: ці стельові світильники мають яскраве світіння і приємне для очей сяйне світло; він має регульований кут світлового променя, його можна повертати на кут до 30°. Ви можете легко повернути світловий пучок туди, де ви хочете отримати яскраве світло. Ви можете налаштувати його напрямок, де вам потрібен світловий відблиск.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари