Всі категорії
Додати товар

Приліжкова лампа нічник wanjiaone з функцією зарядки 3 рівня яскравості

1399 грн
Опис

- 10 Вт Швидка бездротова зарядка та USB-зарядкаприліжкова лампа оснащена бездротовим зарядним пристроєм потужністю 10 Вт та USB-виходом для зарядки. Він не тільки підтримує бездротову зарядку, але і може заряджати необхідні пристрої через USB-вихід. Просто покладіть смартфон або інший інтелектуальний пристрій з функцією бездротової зарядки на дерев'яну дошку для бездротової зарядки.
- Світлодіодний дисплей з годинникомСвітлодіодна приліжкова лампа оснащена вбудованою функцією годинника для зручного налаштування часу. Ця приліжкова лампа з годинником дозволяє перевіряти час у будь-який час, коли ви працюєте, навчаєтесь, читаєте та спите. Основа настільної лампи виготовлена з необробленого дерева і може поєднуватися з сучасними дизайнерськими меблями. Це відмінна прикраса для спалень, офісів і віталень.
- Сенсорне регулювання яскравості приліжкової лампизлегка торкніться важеля лампи, щоб переключити режим освітлення. Натисніть і утримуйте важіль лампи, щоб відрегулювати бажану яскравість (10 -100). Його можна використовувати як лампу для спальні, лампу для читання, офісну лампу, настільну лампу та нічне світло.
- Захист очейнастільна бездротова лампа має біле світло-природне світло-тепле світло на вибір. Режими низької, середньої та високої яскравості можуть задовольнити всі потреби повсякденної роботи, навчання, читання та відпочинку. Приліжкова лампа випромінює м'яке світло і захищає очі. Це хороша приліжкова лампа для дітей.
- Найкращий подарунокця приліжкова лампа з функцією зарядки проста у використанні, має сучасний дизайн і красиво упакована. Це ідеальний подарунок для жінок, чоловіків, батьків, матерів, дружин або друзів. Якщо у вас виникли проблеми, будь ласка, спочатку зв'яжіться з нами, і ми обов'язково допоможемо вам їх вирішити і зробимо вас на 100 задоволеними.)

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари