Всі категорії
Додати товар

Оригінальний подарунок kaayee для жінок, акриловий нічник з гравіюванням, подарунок на...

500 грн
Опис

Оригінальний подарунок KAAYEE для жінок, акриловий нічник з гравіюванням,
подарунок на день народження для жінок

Про цей продукт

- 🎁【Подарунок дружби жінкам】Подарунки кращим друзям мрійливі та креативні нічні світильники можна розмістити на столах, вхідних шафах, тумбочках та інших місцях, які ви можете побачити в будь-який час. Це буде кумедний подарунок для ваших друзів, просто скажіть їм, що ви завжди поруч.
- 🎁【Унікальні візуальні 3D-ефекти】У відображенні світла кожне слово сяє, як золота рамка, створюючи неймовірну візуальну 3D-ілюзію. Світло теплих тонів створює спокійну та невимушену атмосферу та стане ідеальним подарунком на день народження для ваших найкращих друзів.
- 🎁【Подарунок кращому другу】На акриловому листі надрукована чудова інформація, а біла кругла основа з АБС-пластику означає чистоту та красу. Нічні вогні дуже підходять для подарунків на випускний для друзів, подарунків на день народження для найкращих друзів та різдвяних подарунків для жінок.
- 🎁【Енергозбереження】Універсальний інтерфейсний USB-кабель з низьким енергоспоживанням, легкий, міцний та довговічний, без гострих країв, безпечний для вас та вашої родини.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?