Всі категорії
Додати товар

Б/угалактичнский проектор ночник на акумуляторе для детей та взрослих

511 грн
Опис

Особливості:

1. Принесіть зоряне небо! Зоряний нічний світильник може проєктувати реалістичне зоряне небо на стіни та стелю, створюючи гарне спальнє середовище для дітей, показуючи незабутню ніч для вашої сім'ї або друзів. Ідеально підходить для прихильників неба, романтики, дітей, які були б вдячні за нічник із відмінністю або тих, хто хоче принести зоряний світ у їхню оселю.

2. Прекрасний світильник. Сенсорний перемикач для увімкнення голосового режиму, всі вогні блиматимуть, коли він отримує музику, і змінити швидкість миготіння відповідно до ритму музики.

3. Прекрасна подорож: прекрасні морські хвилі та зоряне небо на стелі та стінах приносять вам приємну атмосферу з музикою після роботи. Створіть романтичну ніч із м'яким малюнком для закоханих. Особливо може принести комфортний сон для дітей і дорослих. Ідеально підходить для весілля, вечірок, дому, спальні.

4. Миттєво перетворює вашу кімнату: прожекторна лампа може живитися від вбудованого акумулятора 2000 мА·год або usb-кабелю (у комплекті). Є 4 кнопки на передній стороні лампи нічного освітлення. Ви можете вибрати режим освітлення або увімкнути/вимкнути голосовий режим. Є вбудований автоматичний таймер упродовж 4 годин, не турбуючись про ручне вимкнення машини.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?