Всі категорії
Додати товар

Нічник із динозавром, подарунки для дітей, сенсорний датчик, що змінює колір

574 грн
Опис

продуктеТовар новий, відсутня оригінальна упаковка.

Інформація про продукт

- Супергарячий динозавр: динозавр сам собою милий, являє собою м'яку силіконову форму з порожнистим тілом. М'який силікон блідо-шалфейного кольору, який легко захоплює. Круглий, безпечний, привабливий зовнішній вигляд. Милий м'який світильник у формі динозавра з чудовим сенсорним керуванням і живленням від батарейок! Діти можуть схопити його та спробувати обняти в кімнаті (зроблено з м'якого на дотик силікону). Товщина достатня, щоб бути міцною, але м'якою, щоб не зламатися під час падіння. Забезпечує необхідну кількість світла в милому динозаврі.
- Заспокійливі світильники Dino для хлопчиків, що змінюють колір: дитячий нічник милого м'якого світіння і легкий динозавр — багато кольорів, яскравих, але не надто яскравих, щоб хлопчики не засинали, м'яких, щоб їх можна було носити в ліжку в нічну пору. Хлопчики можуть стискати або постукати по голові динозавра, щоб перемикатися між декількома різними статичними кольорами та режимом, у якому він поступово зникає через всі кольори. Завдяки оновленню симпатична лампа стала НЕчутливою і м'якою на дотик. Легко заряджається, а лампу динозавра можна вмикати та вимикати для економії заряду батареї.
- Великий подарунок для дітей-фанатів динозаврів: супермилий нічник із динозаврами. Мами можуть придбати динозавра для дітей, які люблять динозаврів і потребують нічника. Він чудово тримає заряд усю ніч і має потрібний рівень «яркості». Коли діти прокидаються посеред ночі або коли діти лягають спати та трохи лягаються, тому що в кімнаті темно, діти можуть розслабитися й насолодитися заспокійливим світлом. Якщо у вашій родині є шанувальник динозаврів, це ідеально для них.
- Чудовий термін експлуатації батареї та гарантія: для хлопчиків він працює всю ніч, поки ви його заряджаєте. Цей милий нічник ДЕЙСТВИЧНО стане в пригоді в негоду з постійними вимкненнями електроенергії, він забезпечує чудовий рівень світла в нічну пору та дуже милий. До комплекту входить шнур для заряджання.

Номер моделі товару Нічне світло динозавра
Розміри продукту ‎1 х 2 х 3 см; 310 грамів
ЯК В ‎B0B88JNYB3
Тип лампи ‎Светодиод
Тип номера Спальня, Дитяча
Колір відтінку Багатобарвний
Материал абажура ‎Силикон
Базовий матеріал ‎Силикон
Джерело живлення Живлення від акумулятора
Тип контролера ‎прикосновение
Тип перемикача Дотик
Тема Тварина
Технологія під'єднання ‎USB
Тип кріплення Стільниця

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?