Всі категорії
Додати товар

Нічне світло перегонового автомобіля nice dream для дітей

434 грн
Опис

- Безпека й екологічність】Наш дитячий нічник використовує високоякісне світлодіодне джерело світла та матеріали, що пройшли сертифікацію CE, FCC та інші сертифікати безпеки. Нічники мають м'яке, рівномірне, немерехтливе та регульоване світло. Акрилова пластина гладка, але не гостра, досить безпечна, щоб діти могли легко тримати її та гратися. Примітка. Нова або стара пакувальна коробка буде відправлена випадково.
- 【М'який і барвистий】Цей крутий нічник із підставкою можна не тільки використовувати для прикрашання дитячої спальні, але й надихати дитячу уяву своїми різними формами та мінливими кольорами. З настанням ночі це додасть дітям більшої впевненості в якості близької людини, допоможе дітям подолати страх темряви та краще спати.
- 【Портативний】USB-нічник може використовувати живлення від розетки, це гарне декоративне нічник або бездротове рухоме джерело світла, встановлене з акумулятором. Носіть його із собою, поки діти перебувають у приміщенні та виходять із кімнат, у нічну пору безпечніша. Дуже енергоощадний для подорожей кемпінгу як освітлення намету, портативного нічника або нічного освітлення для подорожей.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?