Всі категорії
Додати товар

Світлодіодний дитячий нічник. бренд onefire

483 грн
Опис

- УСПОКАЇЮВАЛЬНИЙ ТОЧНИК — дитячий нічник Yofidra випромінює ніжне та заспокійливе світіння для дітей різного віку, відганяючи темряву та супроводжуючи дітей перед сном, щоб батьки теж могли добре спати ночами.
- БЕЗПЕЧНО І ПРОЧНО — м'яка силіконова сенсорна лампа, що не містить BPA, безпечна в користуванні, весела й екологічна. Малюки можуть викинути її та стиснути, залишаючись водночас сильними.
- НІЧНИЙ ВЕЖ З ЗМЕНІСТОМ ЦВІТА. Натисніть кнопку ВМИК, щоб увімкнути лампу. Погладьте світло, щоб перемкнутися між стандартним режимом теплого світла або режимом обертання 7 кольорів, ви можете зупинитися на будь-якому кольорі, який вам подобається. Дитячі нічники неймовірно довговічні та зручні для використання дітьми під час ігор або перед сном.
- НІЧНА ЛАМПА, ПЕРЕЗАРЯДКА USB-портативна лампа живиться й перезаряджається за допомогою шнура micro USB. Вона може світитися впродовж 15 годин, більше не витрачайте гроші на батарейки. діти можуть взяти із собою милу лампу в подорож
- Ідеальний подарунок для багатьох випадків — світлодіодний дитячий нічник підходить для дитячої кімнати, дитячої кімнати, спальні, вечора тощо. Ідеально підходить для пастушкового кошика або наповнювача для панчіх на Різдво. Подаруйте одну улюблену людину на День Святого Валентина або на день народження.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?