Всі категорії
Додати товар

Нічне світло mediacous для дітей, дитяче нічне світло із 7 функціями

1139 грн
Опис

новий товар

Нічне світло MediAcous для дітей, дитяче нічне світло із 7 функціями зміни
та затемнення кольорів, перезаряджуване нічне світло з 1-годинним таймером і
сенсорним керуванням, до 100 годин

- Фантастичні світлодіодні кольори: Насолоджуйтеся 8 оксамитовими кольорами в режимі RGB з нашим нічним світлом у формі яйця MediAcous і торкніться вершини 0,5 с, щоб вибрати улюблений колірний настрій. Функція пам'яті збереже ваше настроювання кольору під час наступного використання.
- Безпечне для дитини нічне світло: дитяча лампа, виготовлена з іграшкових матеріалів ABS і ПК, на 100% безпечна та дружня для вашої дитини, щоб вчитися та грати. Антисинє світлодіодне світло ніколи не пошкодить очі вашої дитини.
- Просте сенсорне керування: Тривале натискання верхньої частини для безступеневого затемнення; Двічі торкніться верхньої частини, щоб увімкнути/вимкнути світло; утримуйте верхню 1,5 с, щоб перейти в режим нічного освітлення для пізнього нічного годування і зміни підгузків.
- Довговласна батарея: перезаряджуване світлодіодне нічне світло, вбудоване в батарею великої ємності, може працювати 100 або 5 годин за най тьмяніших або яскравих настроювань відповідно; світлодіодний індикатор блимає червоним, коли батарея розряджена.
- Таймер на 1 ГОR: Для економії енергії ви можете натиснути кнопку таймера на 1 годину в нижній частині цього нічного світла, перш ніж ваші діти зануть, світлодіодний індикатор стане зеленим, коли таймер буде успішно встановлений.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?