Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Світлодіодна настільна сенсорна лампа на акумуляторі, три колірні температури 34.4 см,...

920 грн
Опис

Бездротова світлодіодна настільна лампа з плавним монохромним затемненням — це
зручний і практичний пристрій, призначений для створення оптимального
освітлення під час читання чи роботи.

Особливості:

- Сучасний дизайн: гарний зовнішній вигляд і ретельно відполірований металевий корпус роблять цю ретро-настільну лампу елегантною, класичною та вишуканою.
- Настільна лампа з перезаряджуваною батареєю: підходить для будь-якого освітлення, як-от вітальня або їдальня, кухня, дитяча, бар, у приміщенні та на відкритому повітрі. Створюючи комфортну та розслаблювальну атмосферу з м'яким світлом.
- Підсвітка сенсорної консолі: лампа може перемикати 3 кольори освітлення (теплий жовтий/теплий білий/нейтральний світ) на дотик, і кожен колір освітлення можна регулювати за бажанням без обмежень освітлення (плавне затемнення). Завдяки своєму простому дизайну та високій якості, вона забезпечує ідеальний зовнішній вигляд і є дійсно привабливою портативною настільною лампою.
- Енергоощадна лампа із захистом очей: ця бездротова світлодіодна лампа для читання/настільна лампа з антивідблисковим покриттям без мерехтіння може захистити ваші очі та зняти втому під час тривалого читання.
- Приємно проведіть час: коли ви вечеряєте із сім'єю та друзями, освітите обідній стіл, і вся кімната наповниться теплою атмосферою. Елегантний зовнішній вигляд підкреслює красу вашого дому.

Характеристики:

Тип: лампа настільна.
Тип вимикача: сенсорний.
Потужність: 5 Вт.
Тип ламп: люмінесцентна (енергощадна), розжарювання.
Кількість режимів: 3.
Особливість лампи: димування.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?