Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Дерев'яна настільна лампа woobi l11

2200 грн
Опис

Оригінальна настільна лампа Woobi L11 ручної роботи. Цю незвичайну лампу зробили з дерев'яних намистин. Такий лампи більше ніде не зустрінете. Вона едина в своєму роді. І, як бачите на фото, виглядає досить красиво і головне неординарно. Більш того, в реальному житті вона ще цікавіше. При цьому, настільна лампа Woobi L11 екологічно чисте. Самі намистини виготовлені з різних порід дерева. Перш ніж пофарбувати, намистини добре відшліфували. А для підставки використовували дерев'яні панно. Фарбували лампу виключно екологічно чистими фарбами і лаком.

Настільна лампа Woobi L11 складається з чотирьох основних частин: плафона, власника, стійки і підставки. Плафон можна повертати вліво і вправо і навіть в вгору. Плафон, ще, можна зняти і використовувати як ліхтар.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Висота настільної лампи близько 50 см.
Квадратна підставка 16 х 16 см, висота 5 см
Довжина шнура з вимикачем 180 см.
Вага близько 1,2 кг
патрон E 27
Використовується світлодіодна лампа 4-6 Вт (40-60 Вт), 50 \ 60 Гц, 220-240 В (лампа в комплект не входить).
Лампа повинна бути куплена за місцем проживання, щоб мати гарантійне обслуговування.

ОРИГІНАЛЬНА НАСТІЛЬНА ЛАМПА WOOBI L11
МАЄ НАСТУПНІ ОСОБЛИВОСТІ
Перш за все, кожна настільна лампа має неповторний індивідуальний вид, оскільки, кожну настільну лампу робимо вручну. Це означає, що кожна лампа може відрізнятися від іншої такої ж. У них, можуть бути дрібні відмінності, які підкреслюють індивідуальність кожної настільної лампи. Так само, може змінюватися тональність забарвлення. Це залежить від того, на скільки вбирається фарба і лак тими чи іншими намистинами. При це, колір світильника практично не змінюється. Так що, просимо врахувати цей факт. Хоча, треба зауважити, це не мінус, а скоріше плюс. Оскільки, це, так само, підсилює неповторний і індивідуальний вид кожного світильника. У чому, власне кажучи, і цінність виробів ручної роботи.
Додаткові характеристики:
Призначення: Для дитячої
Призначення: Для офісу
Матеріал: Дерево
Тип: Настільні лампи
Стиль: Класика
Стиль: Лофт

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
lisov...
lisovskaya.olga
Житомир
Була

Схожі товари