Всі категорії
Додати товар

Сенсорний акумуляторний світильник vhg lc14 нічник panda light 7 кольорів.

990 грн
Опис

- Портативний світлодіодний нічник для дітей VHG LC14 Panda Light --- Мила настільна лампа з пандою — це високоякісне світлодіодне джерело, яке не мерехтить, приємне для очей, має низьке енергоспоживання та тривалий термін служби. Крім того, нічники без гострих частин легко носити з собою, і їх можна безпечно розмістити будь-де всередині чи поза домом, навіть у дитячому ліжечку чи в кемпінгу.
- Світлодіодний нічник VHG LC14 Panda Light складається з семи кольорів світла, ви можете налаштувати освітлення відповідно до ваших індивідуальних уподобань. Ідеально підходить як нічник в дитячій кімнаті. Простий і веселий візерунок поплескування і зміни кольорів викликає великий інтерес у дитини. Можна використовувати і як милу маленьку іграшку, і як м'яке світло.

- Заспокійлива лампа Panda Light --- Світлодіодна нічна лампа Panda для спальні для дитини. Дитячий нічник для дівчаток або хлопчиків пропонує ніжне та заспокійливе тепле та м’яке світло для дітей будь-якого віку, щоб захистити від темряви та супроводжувати дітей перед сном. Більше не хвилюйтеся про те, що вам доведеться спати!

- Світлодіодний нічник Panda із USB-зарядкою для дітей --- Чарівний нічник використовує міцний вбудований літієвий акумулятор ємністю 1200 мАг. Міні-нічник з шнуром живлення USB, лампу можна заряджати від будь-якого порту USB, такого як ПК, комп'ютер, павербанк, зарядний пристрій USB.

ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Назва продукту: Panda Light
Фірмове найменування: VHG
Номер моделі: LC14
Застосування: житлова кімната, спальня, на вулиці
Матеріал корпусу лампи: силікон
Вхідна напруга (В): 6 В постійного струму
Світловий потік лампи (лм): 60
Робоча температура (℃): -40 - 55
Індекс перенесення кольорів (Ra): 60
Джерело світла: світлодіод
Режим керування: сенсорне керування
Стиль дизайну: Modern
Розмір виробу: 106 х 112 х 136 мм
Вага продукту (кг): 0,290

Комплектація:

- 1-Panda Light;

- 1-кабель micro USB;
- 1-інструкція.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?