Всі категорії
Додати товар

Будильник зі світлодіодною приліжковою лампою і бездротовим зарядним пристроєм

1100 грн
Опис

Інформація про цю статтю

- 【Бездротова зарядна станція на 10 Вт】 Ця нічна лампа з бездротовою зарядною станцією підходить для смартфонів з Qi, таких як: iPhone 12/XS Max/XR/XS, Samsung Note 10/S10/S9/S8, Huawei Mate 40/Mate 30, LG G7 , Sony XZ2 тощо. Функція заряджання через індукцію запрацювала відразу і, звичайно, стала хітом! Нарешті більше немає надокучливого пошуку та «перепідключення» кабелю!
- 【Будильник «Прокидайся зі світанком» із 12/24 годинами】На додаток до функції заряджання, яскравість цього світла стає все яскравішою до встановленого часу будильника та імітує зміну сходу сонця. Звичайно, лампа також має функцію годинника та будильника . Тут ви можете вибрати між 12- і 24-годинним форматом або вимкнути годинник на дисплеї. Будильник має гарний сигнал будильника, його можна вмикати та вимикати за допомогою кільця (сенсорна функція).
- 【1 час будильника та 3 рази повтору】 Цей будильник може встановити час будильника, але має 3 часи повторення. Кожного разу, коли ви натискаєте кнопку відкладення, ви отримуєте ще 10 хвилин для сну. Після 3 разів будильник на день вимикається і знову звучить наступного дня в той же час. Ви також можете вимкнути функцію затримки відповідно до інструкції з експлуатації в доданих інструкціях німецькою мовою
- 【Сенсорне керування 3 рівнями яскравості】 Цей світловий будильник має 3 регульовані рівні яскравості, ви можете ввімкнути або вимкнути будильник, торкаючись круглого поля, як і налаштування яскравості. До речі, дисплей часу також має 3 рівня яскравості, він змінюється натисканням кнопки «Snooze».
- 【Світло для захисту очей】 Ми використовуємо лампу з регульованою яскравістю (низька, середня та висока). Щоб імітувати нормальні зміни денного світла, як природне освітлення, світло виглядає не на 100% теплим, як тепле біле, а скоріше трохи холодним, коли це світло найяскравіше.

* * *

Інформація про Продукт

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари