Всі категорії
Додати товар

Дитячий нічник goline whale

1001 грн
Опис

- 🐋Милий дитячий нічник-нічник «Кит» підходить для дітей різного віку, він забезпечує ніжне та заспокійливе світіння в кожну тишу ночі та відганяє темряву. М'яке освітлення не вплине на сон дитини. Милий містер Кіт супроводжуватиме дітей перед сном.
- 🐋Найкращий подарунок на день народження для дітей — ідеальні подарунки на день народження й Різдво для немовлят, малюків і дорослих. Дітям подобається ця лампа-кіт у стилі калаї, і дорослим вона теж подобається. Вона також може стати простим подарунком на випускний.
- 🐋Світлодіодна дитяча лампа Kawaii. Натисніть кнопку ВМИК, щоб увімкнути лампу. Поверніть кита, щоб вибрати стандартний режим теплого світла або режим обертання 7 кольорів. Ви можете зупинитися на будь-якому кольорі, який вам подобається. Нічні світильники «Кит» неймовірно довговічні та зручні для використання дітьми перед сном.
- 🐋Силіконові нічники «Кит» — безпечний для дітей матеріал, що не містить BPA, веселий і доброзичливий. Діти можуть гратися з ним і не турбуватися про те, що він зламається! Дитина може розмістити нічник-кит біля свого ліжка та супроводжувати його.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?