Всі категорії
Додати товар

Проєктор зоряного неба з галактикою та пультом керування астронавт evio

461 грн
Опис

Привнесіть магію космосу до свого будинку за допомогою цього дивовижного
проєктора зоряного неба у формі астронавта. Він створить захопливу атмосферу
завдяки 5 різноманітним ефектам змішаної туманності, що супроводжують
миготливими зеленими зірками. Ви почуватиметеся ніби в безмежній галактиці,
насолоджуючись захопливими проєкціями туманностей і зірок, які оживлять стіни
та стелю.

- Керуйте всіма функціями проєктора за допомогою пульта дистанційного керування. Змінюйте колір, яскравість і частоту миготіння туманності та зоряного неба, створюючи індивідуальні ефекти проєкції, які вам подобаються.
- Крім того, цей проєктор зоряного неба має функцію таймера, який можна встановити на 45 або 90 хвилин. За бажання можна заснути під миготливим зоряним небом, а проєктор автоматично вимкнеться, щоб заощадити енергію.
- Проєктор має унікальну можливість регулювання кута проєкції голови астронавта. Ви можете вільно обертати голову та руки на 360°, щоб налаштувати кут проєкції туманності за вашим бажанням. Крім того, він не тільки функціональний пристрій, але й гарний декор.
- Галактичний проєктор зоряного неба підходить для різних сцен і приміщень. Він може використовуватися в дитячій кімнаті як нічне світло, створюючи розслаблювальну атмосферу перед сном. Він також може прикрасити вашу вітальню, спальний столик або ігрову кімнату, додаючи унікальну атмосферу у ваш дім. Крім того, він буде прекрасним подарунком для ваших близьких, включно з дітьми та дорослими, незалежно від віку, кожен буде радий мати цього милого астронавта, який допоможе розслабитися, зняти втому та залучити до себе красу космосу.
- Пориньте у світ зоряного неба та створіть унікальну атмосферу за допомогою астронавта з проекцією зоряного неба. Цей товар стане не тільки функціональним аксесуаром, але й джерелом магії та чарівності у вашому житті.

Характеристики

- Материал: ABC, PC, PVC, TPE
- Колір: білий
- Напруга: 5В/1А
- Потужність проєкції: 5 Вт
- Довжина хвилі лазера: 532 нм.
- Розмір: 12*11.3*22.8 см
- Вага: 440 г

Комплектація

- Проєктор астронавт
- Пульт керування + батарейки
- Підставка під проєктор
- Адаптер живлення
- USB кабель
- Інструкція

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?