Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Настільна світлодіодна лампа із сенсорним керуванням троянда

350 грн
Опис

Настільна світлодіодна лампа, яка стане не тільки джерелом світла, але й яскравим прикрасою вашого будинку. Вона створить романтичну атмосферу та затишок в будь-якому приміщенні.

Ви можете легко змінити колір світла завдяки додатковому пульту управління. За допомогою пульта можна вибрати один з 16 різних кольорів або налаштувати один з 4 режимів автоматичної зміни кольорів.

Сенсорне управління режимами та перемиканням кольорів додає зручності використання. Також ви можете регулювати яскравість світла на пульті управління.

Для зручності зарядки використовується кабель USB-Type C, який дозволяє заряджатися швидше. Час роботи батареї при повному заряді на максимальній яскравості при природному освітленні складає близько 5-6 годин.

Нічник "Crystal Rose BIG" оснащений світлодіодом потужністю 1 Вт та має колірну температуру 2500К-6500К, а також 16 кольорів RGB. В комплекті йде пульт управління, який робить використання нічника ще більш зручним та функціональним. Його великий розмір створить яскравий та запам'ятовуючийся акцент у вашому будинку.
Характеристики:
-Сенсорне управління режимами
-16 різних кольорів із сенсорним перемиканням та за допомогою пульта
-4 режими автоматичної зміни кольорів
-регулювання яскравості на пульті
-висота: 23см
-ширина: 11см

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vodonaeva5080
vodonaeva5080
Була