Всі категорії
Додати товар

Лампа нічник з bluetooth колонкою та бездротовою зарядкою для телефону

649 грн

419 грн з 09 Травень - додавайте до обраного

599 грн
Опис

Дивіться мої інші оголошення!!!

Тип: Нічник
Стан: Новий
Країна виробник: Китай
Джерело живлення: Електрика
Лампа-нічник G-Smart RGB 15W Light Sound Machine з бездротовою зарядкою та вбудованою Bluetooth-колонкою пропонує можливість створювати атмосферу відповідно до вашого настрою або часу доби. Вона має функцію природного пробудження, подібну до сходу сонця, щоб наповнити ранок світлом.

Цей настільний світильник G-Smart пропонує багато функцій: нічник, колонка, будильник і бездротова зарядка - все в одному пристрої.

Ця сучасна лампа-нічник G-Smart Light Sound Machine є ідеальним доповненням для вашого будинку. Вона висвітлює приміщення, служить нічником, будильником, програє музику з телефону, а також має бездротову зарядку. Її стильний дизайн, що нагадує букву G, підходить для будь-якого інтер'єру.

Цей багатофункціональний пристрій створить атмосферу релаксації після важкого дня, запускаючи спокійну музику та відповідне освітлення для вашого настрою. Вам достатньо лише розслабитися та насолоджуватися, як один із 12 кольорів створює атмосферу, ідеальну для вашого простору.

Лампа має вбудований динамік, що відтворюють об'ємний звук, що дозволяє слухати улюблену музику з вашого смартфона. Зв'язок здійснюється через Bluetooth.

Бездротова зарядка пристрою потужністю 15Вт забезпечує комфортне використання завдяки сучасному та компактному дизайну. Функція швидкого заряджання допоможе вам швидко відновити заряд акумулятора телефону.

Ця настільна лампа ідеально впишеться в будь-який інтер'єр, підійшовши як для затишної домашньої обстановки, так і для функціонального офісу, слугуючи зручним помічником у роботі та навчанні.

Для встановлення поточного часу:

Виберіть режим годинника натисканням кнопки 1 (вибір режиму Bluetooth/годинник).
Натисніть кнопку 4 (з іконкою годинника), після чого показники часу почнуть блимати.
Кнопками 2 і 3 (вліво/вправо) виберіть потрібний параметр, щоб змінити годинник або хвилину.
Кнопкою №4 встановіть потрібне значення годинника або хвилини.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари