Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Галактичний проектор galaxy projector нічник зоряного неба

1300 грн
Опис

Проектор галактики та зіркового нічного світла має 12 картриджів з такими відображеннями: Сонячна система, Земля, Місяць, Чумацький Шлях, Андромеда, NGC4302-NGC4298, Глибоке поле Хаббла, M60-UCD1, Туманність Північна Америка, Містична Гора та інші.

Незалежно від відстані кидка, верхню частину фокусу можна обертати, щоб регулювати різкість зображення. Він підтримує відстань проектування до 5метрів і площу 70 квадратних метрів. Обертаючись на 360 °, проектор сонячної системи може проектувати на стелю, стіну та підлогу. Цей Галактичний проектор зіркового світла не створюватиме шуму під час роботи. Більше не треба хвилюватись про те, що забути вимкнути космічний проектор, оскільки він має функцію вимкнення за таймером. Лампа проектора створює теплу та спокійну атмосферу для сну, щоб допомогти вам і вашій дитині заснути. Проектор зіркового світла створить чудову романтичну атмосферу на ваш день народження, весілля, ювілей, вечірку, день дітей, Різдво, в спальній, дитячій кімнаті, як декорація стелі та кімнати.

Колір: білий

Матеріал: ABS + PC

Розмір: 112x108x109 мм

Вміст пакету: Лампа проектора , USB-кабель живлення, 12 змінних картриджів, інструкція, мікрофібра.

Примітка: відображення світла та різні дисплеї можуть призвести до того, що колір предмета на зображенні може трохи відрізнятися від реального. Допустима похибка вимірювання складає +/- 1-3 см.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
sherbachka
sherbachka
Супер-продавець
Львів
75% виконаних замовлень
Була