Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Гірлянда нитка 200 led довжина 10 метрів, жовтий

199 грн
Опис

Світлодіодна гірлянда Нитка (String Light) – універсальний варіант для створення святкової ілюмінації, за допомогою якої можна прикрасити все, що завгодно. Новорічна ялинка або ефектні скульптури, що сяють, сходи або віконні отвори, ґанок або веранда, - завдяки простій конструкції і зручному принципу кріплення, пристрій допоможе висвітлити кожен куточок вашого будинку і створити затишну казкову атмосферу. Гірлянда має кілька режимів роботи та контролер для зміни світлових ефектів. Користувачі можуть вибирати режим залежно від власних уподобань та ситуації.

Пристрій є кілька ниток у каучуковій ізоляції, на яких послідовно закріплені світлодіодні лампочки. Гірлянда не нагрівається, має досить високу стійкість до механічних пошкоджень, що робить її використання безпечним. При цьому нитка володіє оптимальним ступенем пиловологозахисту для експлуатації в умовах підвищеної вологості.

Характеристики:

Довжина 10 м
Тип освітлення: Гірлянда String Light
Колірна гама: RGB, Жовтий, Синій, Холодний білий
Напруга: 220 В
Кут свічення: 360 град.
Пакування: Коробка
Ступінь захисту: IP 44
Кількість діодів: 200
Матеріал оболонки: Каучук
Живлення: від мережі
Колір: чорний
Режим роботи: Динамічний
Увага! Даний товар підлягає поверненню тільки у тому випадку, коли його справність перевірено на пошті. У всіх інших випадках даний товар поверненню не підлягає.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари