Всі категорії
Додати товар

Лампа кольорова rgb ring phone light

699 грн
Опис

Куплено на амазоні. Торгу немає

Більше варіантів кольорів для вас: різнокольоровий лише в одному. Кільце для селфі з 20 білими світлодіодними лампочками та 20 лампочками RGB забезпечує 9 колірних режимів RGB (біле світло може регулювати три рівні яскравості) і 6 миготливих режимів змішування RGB. Зробіть свої фотографії та відео барвистими

Унікальна функція пам'яті: акуратно тисніть те, що вам подобається. Індикатор дзвінка телефону RealPlus із регулюванням яскравості може запам'ятовувати останні використовувані колірні режими, які ви використовували під час увімкнення. Вам не потрібно натискати кілька разів, щоб вибрати, і заощадите час.

Кільце для селфі, що перезаряджається: батарею ніколи не потрібно міняти. Повністю заряджається за 30 хвилин і працює від 1 до 3 годин. USB кабель входить в комплект. Ви можете заряджати світильник за допомогою настінного зарядного пристрою 5V1A, блоку живлення, USB-роз’єму для ноутбука тощо.

Дизайн для телефону та ноутбука: розмір затискача кільця для селфі 1,37 дюйма підходить для всіх типів мобільних телефонів і ноутбуків. На кліпсі є м'яка гелева смужка, яка може захистити ваш пристрій від подряпин під час використання. Просто прикріпіть світлове кільце для селфі до свого телефону, і все готово!

【Не лише світло для селфі】Можна використовувати як заповнювальне світло під час фотозйомки, як світло для макіяжу на дзеркалі або як світло для дискотеки на вечірці. Кільцевий ліхтар для телефону, комп'ютера, ноутбука, титок відео.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
8alyonka
8alyonka
Супер-продавець
Кривий Ріг
85% виконаних замовлень
Була

Схожі товари