Всі категорії
Додати товар

Стельовий світильник kimjo, 4 полум'я, біла пляма e14. стельовий поворотний світильник на 350°.

1700 грн
Опис

Стельовий світильник Kimjo, 4 полум'я, біла пляма E14. Стельовий поворотний
світильник на 350°.

Про цей товар

- Стельовий світлодіодний прожектор, який можна повертати на 350° і регулювати на 90° по вертикалі. Світильник світильник Spotlights LED 4 полум'я E14 легко задовольнить цільові вимоги до освітлення в будь-якій кімнаті.
- Стельовий світлодіодний точковий світильник з лініями в ретро-індустріальному стилі виготовлений із високоякісного заліза та пройшов такі високоякісні процеси, як полірування. Це важко та нелегко зникнути.
- 【Розетка E14】 Поворотний фітинг для стельового світильника E14. Можна використовувати різні типи ламп. Сумісний із звичайними світлодіодними або галогенними лампами. Максимальна потужність вбирається у 40 Вт. Примітка: продукт не містить лампочок.
- 【Проста установка】Поворотний світлодіодний стельовий світильник має два способи встановлення на вибір: його можна встановити на стіні як настінний світильник або на стелі як стельовий світильник. Білий стельовий світильник, підключений безпосередньо до електричної мережі будинку, працює без окремого вимикача.
- 【Широкий діапазон】Білий стельовий прожектор можна використовувати в спальнях, віталень, коридорах, терасах, кухнях, їдалень і так далі.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари