Всі категорії
Додати товар

Світильник настільний у стилі лофт.

2777 грн -45% 1550 грн
Опис

Наші батьки ще пам'ятають час, коли фотографії робили за допомогою старих фотокамер із плівкою, яку спочатку треба було виявити, а потім надрукувати фото на папері.
Тепер така камера, перероблена в оригінальну лампу, може прикрасити ваш будинок. Світильник підійде для будь-якого будинку/пабу/комерційного приміщення. Він точно приверне увагу ваших гостей. Його можна поставити на столик біля ліжка, книжкову полицю, камін або барну стійку. Можна використовувати як нічник, настільну лампу для читання чи точкового освітлення. Стане прекрасним доповненням до інтер'єру у стилі Loft чи Техно.
Лампа з фотокамерою стане чудовим подарунком для вашого друга чи подруги, батьків. Це чудовий подарунок для фотографа.
Ручна робота в єдиному екземплярі.
Переробляючи старі предмети і використовуючи їх у новій якості ми зменшуємо кількість відходів і покращуємо екологію, що також важливо.
Зроблено на основі антикварної плівкової фотокамери ФЕД-3 (FED-3) з об'єктивом «Індустар 61». Такі камери робили в Радянському Союзі з 1961 по 1979 роки. Фотокамера у робочому стані. Можна побачити, як працювали старі плівкові фотоапарати. При знятті задньої кришки можна побачити, як працює затвор при різних режимах витримки. При виготовленні цього світильника я не вносив зміни в конструкцію самої фотокамери і ви можете легко зняти камеру зі світильника і подивитися, як вона працює. Якщо у вас є підходяща фотоплівка, то ви можете влаштувати фотосесію, а потім знову перетворити фотоапарат на світильник.
Світлодіодна лампа теплого світла 2800K, цоколь Е27, 4W. Лампа, безпечні для здоров'я людини та навколишнього середовища. Термін служби до 20 000 годин.
Довжина шнура 1.3м, штепсель європейський, є вимикач.
Як абажура використана металева сітка.

Розміри світильника:
Висота 30см
Ширина 20см
Додаткові характеристики:
Стиль виконання: Хай-тек
Матеріал каркасу: нержавіюча сталь
Тип лампи: Енергозберігаюча
Тип цоколя: E27 (Стандарт)
Матеріал плафона, підвісок: Сталь
Колірна температура: 2700К
Тип: Настільна лампа

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари