Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Подарунок моряку на день вмф день народження новий рік графин для спиртного в морському стилі

550 грн
Опис

На фото представлена 1 пляшка з різних сторін.
Оригінальний декор пляшки в морському стилі, справжня знахідка для тих, хто хоче зробити подарунок морякам або просто колекціонерові виробів морської тематики.
Чотиригранна скляна пляшка, оформлена в техніках декупаж. Зі зворотного боку, виконаний декор з ракушек, штурвала, якоря. Пробка виконана в єдиному стилі з графином. Поверхня вкрита водостійким лаком. Обсяг 0,7л. Її можна наповнити тим, чим побажаєте і подарувати. Восторг, захоплення і неповторність подарунка гарантовані))
Така пляшка стане прекрасним подарунком морському офіцерові, яхтсмену або просто любителю безкрайніх просторів океану. Або ж для прикраси інтер′єру в морському стилі. Також можна використовувати як штоф для зберігання рому віскі або інших напоїв.

!! Звертаю Вашу увагу на те, що ціна вказана за пляшку (без урахування вмісту)
Можливо декорування повної пляшки на замовлення (з використанням Ваших фото або інших побажань) У цій роботі використана пляшка з-під віскі Jack Daniel′s. Я працюю на замовлення і завжди готова до діалогу. Терміни виготовлення декору пляшки 5-7 днів. Точне повторення роботи неможливо.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?