Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Психологічний подарунковий набір

2000 грн
Опис

Психологічний набір «Щоденник трансформацій та метафоричні асоціативні карти»

Психологічний набір є проєктом українських та литовських психологінь під назвою «armida_diary». Набір містить в собі 2 інструменти: щоденник для саморефлексії та метафоричні асоціативні карти.
Основна мета цього щоденника полягає в тому, щоб створити простір для жінки, в якому вона могла б познайомитись з собою, поринути глибше в особисту рефлексію, знайти для себе свій внутрішній ресурс. Не всі жінки мають змогу йти в довготривалу терапію. І ось такий маленький психолог А5 стає в нагоді на перших кроках пізнання своє психологічної складової.
Зміст цього щоденника формувався на спостереженні та результатах щонайменьше 30 жінок, які проходили особисту та колективну психотерапію напротязі від 2 місяців до 8 років. Завдяки цьому цей проект у великій мірі набув жіночого статусу.
Щоденник складається зі 182 сторінок та містить 18 розділів.
До нього є інструкція по використанню, але кожен наступний розділ гармонійно випливає з попереднього, тому жінка не заплутається при використанні.
Декілька розділів присвячені знайомству жінки з собою: зі своїми базовими потребами, своїми межами, своїми здібностями, навиками, емоціями та почуттями.
В щоденнику є розгорнута таблиця емоцій та почуттів.
Один з важливих розділів щоденника – це «Мої ресурсні практики та ритуали». Саме з нього, найчастіше ми закликаємо починати роботу.
В Щоденнику представлені техніки роботи з негативними глибинними переконаннями та зі страхом.
Тут поєднані логічні техніки для когнітивно-поведінкової терапії та за qr кодом можна працювати з техніками для підсвідомості.
110 сторінок зі 182 запропоновані для своїх особистих записів: результати психологічних практик, усвідомлення, особиста рефлексія. Є місце для арт-терапії.
Як окремо, так и разом зі щоденником використовується колода метафоричних асоціативних карт. Зображення є оригінальними картинами арт-терапевта Олени Кутирьової. Колода містить 34 карти.
Психологічний набір розроблений таким чином, щоб максимально заглибити жінку у процес особистої рефлексії, для чого автори проєкту доповнили набір аксесуарами, які максимально вмикають всі органи відчуття у жінці. Так в набір входить кулон ручної роботи, насичений аромаоліями, свіча з вощини, трав’яний чай, букетик з лаванди та краспедії.

Набір є готовим подарунком для жінок, які не байдужі до саморозвитку, естетики та мистецтва.

Є моєливість придбати щоденник трансформації або метафоричні ассоціативні карти окремо.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари