Всі категорії
Додати товар

Наклейки зошит смітри, death note, щоденник смерті аніме 10 шт.

87 грн
Опис

Тип подарунка: Набори
Кілька екземплярів у наявності

Представляємо до вашої уваги набори наклейок і стикерів для творчості!

Ми пропонуємо широкий вибір прикольних наклейок на різні поверхні, які сподобаються дітям і дорослим, хлопчикам і дівчаткам.

Колекція містить наклейки на карту, на телефон і під чохол. А також на стіну й шпалери, наклейки на велосипед і самокат. Наші наклейки естетика представлені в різних варіантах. Починаючи від наклейок із природою й пейзажами, які точно підкорять серце кожного шанувальника краси та стилю, до стикерів з аніме, які містять у собі різноманітних персонажів. Ми пропонуємо наклейки ретро, вінтаж і багато іншого!

Проявіть свою індивідуальність із нашими стильними наклейками на ноутбук або комп'ютер ПК. Для тих, хто займається скрапбукінгом — милі, естетичні наклейки естетика багаторазові, які дадуть змогу вам створити унікальний дизайн і послугують прикрасою для кімнати.

Ними можна прикрасити скетчбук блокнот щоденник щоденник фотоальбом зошит щоденник альбом конверт або використовувати для прикрашання упаковки подарунка. Наклейки на банківські картки зроблять Ваш похід до магазину цікавішим. Н

аш асортимент містить декоративні наклейки на стіну для декору, які стануть справжньою окрасою вашого дому. Ми також пропонуємо наклейки на холодильник вікна дверей скло або дзеркало та інші поверхні. Їх також можна використовувати для декору ванної кімнати плитки меблів і шафки в дитячому садку. Дитячі наклейки для школи та стикери для малюків, які стануть чудовим доповненням.

Круті наклейки вінілові слугуватимуть декором у кімнату підлітку. А наклейки стикер-пак на планер або пляшку — перетворять їх і зроблять унікальними та стильними. Наклейки також є прекрасним подарунком для дітей і дорослих.

Чи то наклейки для дитячого садка або естетичні для дорослих, ви обов'язково знайдете те, що шукаєте. Не проґавте можливість прикрасити своє життя за допомогою наших наклейок!

Це чудовий подарунок для будь-якого приводу.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?