Всі категорії
Додати товар

Іменна запальничка з гравіюванням "сенсор"

500 грн
Опис

Іменна запальничка з гравіюванням "Сенсор"

Розмір 75 * 31 * 12
Після відкриття кришки спіраль не спалахує, варто піднести палець до спеціального сенсора і спіраль готова до використання.

У сучасному світі кожна деталь чоловічого гардеробу стає важливим показником його статусу і ставлення до життя. Ось чому так важливо мати при собі відповідну стильну запальничку. Ідеальним варіантом подарунка стане красива і стильна запальничка.

Гравірування малюнків і написів на металевій поверхні відрізняється високою деталізацією і виглядає стильно. Лазер, за допомогою якого виконується гравірування на запальничці, дозволяє зробити ексклюзивні сувеніри для ділових партнерів, близьких і друзів.

Щоб показати свою увагу і особливі почуття вам достатньо купити подарункову запальничку з гравіюванням будь-якого повідомлення або логотип. Цей стильний сучасний подарунок чоловік буде завжди носити при собі, згадуючи який подарував кожен день.

Такі запальнички:

стильно виглядають
Підходять для чоловіків різного віку і соціального статусу
Надійні в будь-якій ситуації
Дуже добре виглядають з гравіюванням.
Для прихильника класичного стилю і завзятого мандрівника, туриста. Для кращого і не палить фірмова гравірування на запальничці скаже багато про ваші почуття. Чоловік буде носити її з собою, згадуючи в будь-яких ситуаціях, навіть за сотні кілометрів від дому.
Додаткові характеристики:
Вид: Запальничка

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари