Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Троянда в колбі стабілізована жива роза в колбі

1800 грн
Опис

Тип подарунка: Букети

Біла троянда в колбі - Premium 27 см

Діаметр бутона троянди 9-10 см

Розмір композиції 16*16*27 см

Колір підставки чорний або білий під замовлення

Біла троянда - колір невинності, чистоти, цнотливості, вірності. Передає піднесену вічну любов.
Ви ж хочете подарувати незабутні враження?

Це дійсно Жива довговічна Роза високої якості! Унікальний подарунок - квітка і подарунок одночасно.

Роза в колбі - це свіжозрізана троянда, оброблена за спеціальною технологією з гліцерином, він має властивість довго утримувати вологу і не викликає алергії!

Завжди в наявності тільки свіжі квіти, тому що наш партнер один з найкращих плантацій в світі. Тільки елітний спеціальний сорт троянд Еквадору разом з перевіреною часом технологією стабілізації дає гарантію довговічності.

Перевага таких квітів в тому, що догляд не потрібен, як за свіжими. І милуватися ви зможете аж до 5 років, а не 3 дні. Все просто - зберігайте тільки в приміщенні, не ставте біля яскравого світла, джерел тепла, не поливайте, тільки протирайте колбу з середини 1-2 рази на місяць.

У комплекті: стабілізована троянда на стеблі і пелюстки, які кладемо окремо для прикраси, скляна колба, дерев'яна підставка.

Зверніть увагу: кожна троянда жива, неповторна, індивідуальна, тому густота стебла і вид бутону можуть трохи відрізнятися від фото. Якщо Вам це важливо — при оформленні замовлення напишіть в коментарях про прохання відправити фото в живу зі складу.

Підказка. Зробіть подарунок ще більш незвичним - додайте подарункову коробку з ВАУ ефектом, яка розпадається при відкритті. Гравірування з Вашим текстом запам'ятається назавжди, а гірлянда додасть ніжності композиції.

З радістю і вдячністю за Ваш інтерес!

Просто дивуйте кохану людину!

Може у Вас скоро заручини, або плануєте освідчення в любові, пропозицію вийти заміж, романтичну вечерю ... Часто цей подарунок вибирають на Річницю весілля.
Звичайно Розу в колбі дарують на свята - Новий Рік, День Закоханих 14 лютого, 8 березня, в День матері.
Зробіть сюрприз на День Народження друзів, мами, бабусі, тітки, сестри, дружини, коханої, доньки, племінниці або хрещениці.
Розкішний комплімент начальниці, керівнику або колезі, співробітнику. Це оригінальний подарунок для людини, у якого є все.
Подаруйте молодятам незвичайну троянду, як символ вічної любові. Так само Ви можете запропонувати стабілізовані квіти для оформлення інтер'єру на весіллі, для букета нареченої. Ми виконуємо індивідуальні замовлення.
Якщо прикрасити свій будинок такою трояндою - це буде особливий акцент в інтер'єрі, а також викличе величезний інтерес і захоплення Ваших гостей.
Ви ж знаєте, що найприємніший подарунок - це без приводу! Дивуйте, кохайте, даруйте!

А ми продовжуємо створювати приголомшливі подарунки і віддавати людям приємні емоції!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
annim...
annimarket2263512
Київ
Була

Схожі товари