Всі категорії
Додати товар

Лялька - мотанка «рожаниця», наповнена сушеними травами

300 грн
Опис

Лялька - мотанка «Рожаниця». Для зразку. Точний повтор неможливий. Наповнення : м’ята перцева, пелюстки троянди та полин. Полин береже від блискавки, зурочень, недобрих духів, робить невтомним. Аромат м’яти відновлює душевну рівновагу, віщує приємні зміни в житті, а троянда зігріє серце любов’ю.
Лялька з хрестом замість обличчя, символізує гармонію вертикалі (духовності) і горизонталі (земного розвитку людини), тобто допомагає гармонізувати простір.
Рожаниця – особистий жіночий оберіг. Призначення ляльки в тому, щоб підготувати жінку до свідомого материнства та відповідальності перед життям, що вона приведе в світ. Уособлення Богині Лади – покровительки кохання й шлюбу, зачаття, вагітності, пологів, дітей, жіночих справ, врожаю та родючості. Цей символ найвищого жіночого призначення використовується, щоб встановити зв’язок з Вищими силами та попросити у них підтримки і допомоги.
Символіка фартушка:
- Рожаниця: Лада з Лелею, що є її частиною і продовженням.
- З двох боків – засіяна нива – Макошь – одне з втілень Матері Землі, початкової стихії, що дає життя всьому існуючому.
- Трохи вище червоні символи – Огневиці – обережні символи Небесної Берегині, захист заміжніх жінок од темних сил.
- Верхній ряд синіх символів – Славенці – сонячні обережні символи на захист здоров’я.
Фартушок вишивається на 14-й місячний день. Під фартушком зкрутка з лялечкою – немовлям. Після народження дитини, якщо більше не плануєте вагітність, немовля необхідно перекласти до рук ляльки, визволивши з «пелени». Берегиня залишатиметься оберегом для мами і діточок.
Лялька закріплена на підставці - дерев'яному зрізі. Висота ляльки з підставкою 22 см. Ручна вишивка на фартушку, наповнена сушеними травами з сіллю, для запобігання псуванню, використано натуральні та декоративні тканини, декор.
Термін виготовлення залежить од фази місяця.
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари