Всі категорії
Додати товар

Четки 7 чакр из натуральных камней 108 бусин d 6

1100 грн
Опис

Чотки з 108 намистин для медитації, читання молитов, мантр або використання в якості гарного прикраси. Чакральные вироби використовують для гармонізації енергетичних центрів людини. Кожен з семи каменів в вервиці відповідає за кольором і вібрацій однією з чакр. Для чоток використані намистини Граната, червоної Яшми, Тигрового ока, Мохового агата, Варисцита, Содаліта, Аметиста і красива шовкова пензлик. Чотки без вузлів, діаметр намистин 6мм, окружність чоток приблизно 70 див. Між намистинами різного кольору ми поставили металеві роздільники, якщо ви хочете виріб без металевих вставок - повідомте нам, будь ласка.

Чотки ручної роботи найвищої якості.

Метафізичні властивості каменів:

Гранат - це камінь життєвої енергії і любові, він очищає і відновлює чакри, стимулює заняття творчістю, пробуджує сексуальність, розвиває здібності, уяву, зміцнює впевненість у собі, захищає від депресії і дає мужність.
Червоний Гранат налаштований на енергію серця, живить почуття і контролює гнів, особливо по відношенню до себе.

Червона Яшма - потужний стабілізуючий камінь, створює баланс і благополуччя. З часом Червона Яшма може збільшувати життєвої енергії, покращувати пам'ять. Цей камінь стимулює базові чакри, очищає їх і активує. Червона яшма володіє високою вібрацією для духовної дисципліни це допомагає бути уважним під час молитви та споглядання.

Тигрове око - це захисний камінь, він показує, як правильно використовувати свої сили, допомагає в досягненні цілей, розпізнаючи внутрішні ресурси і закликаючи до ясності намірів. Це відмінний камінь для іспитів і важливих зустрічей. Тигрове око підвищує почуття самоповаги, долає звичку самокритики і стимулює творчість. Тигрове око працює з трьома нижніми чакрами, врівноважує Інь і Ян.

Моховий Агат - це камінь багатства, привертає достаток, володіє заспокійливими властивостями.

Варисцит - це міцний заземлюючий камінь. Вважається, що сила варисцита може допомогти більшості функцій мозку, таких як навчання, міркування, логіка і здоровий глузд. Це відмінний камінь для зняття стресу і занепокоєння. Варисцит підсилює почуття радості, миру і гармонії.

Содалит об'єднує логіку та інтуїцію. Цей камінь стимулює шишковидну залозу, третій очей і допомагає при глибокій медитації. Содалит допомагає вам залишатися вірними собі і бути здатними постояти за себе і свої переконання.
Він заспокоює розум і дозволяє легко засвоювати нову інформацію в довготривалій пам'яті.

Аметист - надзвичайно потужний захисний камінь, що його використовують для очищення та зв'язку з духом, він допомагає загострити розум і зосередитися. Аметист знімає стрес і напругу, заспокоює дратівливість, розсіює гнів, страх і занепокоєння, усуває смуток і розчиняє негатив. Аметист називаю каменем обмежень, він допомагає позбутися залежностей і шкідливих звичок.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари