Всі категорії
Додати товар

Чотки із сонячного каменю з підвіскою аммоніт 108 намистин d 8мм

2900 грн
Опис

Чотки з 108 намистин для медитації, читання молитов, мантр або використання як гарної прикраси. Для чоток використані 8мм намистини Сонячного каменю + підвіска з Аммоніту. Між бусинами зав'язані вузлики, завдяки чому вони прослужать набагато довше

Чотки ручної роботи найвищої якості.

Метафізичні властивості каменів:

Сонячний камінь - це кристал захисту, енергетичний камінь, що приносить життя та достаток тим, кому пощастило носити цей кристал. Сонячний камінь очищає та наповнює енергією чакри, розсіює страх, посилює інтуїцію, знімає стрес та підвищує життєвий тонус із відчуттям "радості життя". Сонячний камінь пов'язує ваш життєвий план на поточне втілення та допомагає у виконанні кармічних контрактів. Сонячний камінь позбавляє відчуття невдачі і переключає більш позитивне ставлення до життєвих подій. Сонячний камінь - чудовий камінь для заземлення та захисту, гармонізації розуму, тіла та духу. Сонячний камінь захищає душу та заземлює тіло під час позатілесних подорожей. Сонячний камінь розчиняє негатив та перешкоджає проникненню негативних енергій в ауру.

Аммоніт - скам'янілий молюск, цьому викопному понад 100 мільйонів років. Форма амоніту - спіраль, що створює постійний рух та циркуляцію енергії. Аммоніт - відмінні ліки, що створює відчуття стабільності, заземлення та захисту у будь-якому просторі. Аммоніт розблокує потік енергії у вашому тілі та зміцнить ваше загальне самопочуття.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари