Всі категорії
Додати товар

На добрі зміни у житті та у сім'ї - талісман з глини ручна робота

85 грн
Опис

Талісман призначений в першу чергу тим, хто прагне змін у своєму житті, але у нього не вистачає на це сил або рішучості (або коли рідні та близькі йому люди не розуміють - «в родині перестали чути один одного»).

Зображення цього символу приведено в книзі Ганни Кайа «Руни» изд. Локид 1998р.

У цьому талісмані використано з'єднання в єдиний символ декількох скандинавських рунічних знаків.

Головною в цьому «плетеному» знакові виступає Руна ДАГАЗ - Руна нового дня. Її дія полягає в забезпеченні сприятливого завершення будь-якого проекту, досягнення мети або благополучного вирішення якої-небудь ситуації.

ДАГАЗ здатна наблизити закінчення темного періоду Вашого життя і наблизити початок світлого, благодатного періоду, осяяного містичним світлом цієї Руни.

Приєднана до неї Руна СОУЛУ (одна з найбільш світлих і радісних скандинавськмх Рун, іноді званої ще Руною сонця) надасть могутню підтримку і сприятиме накопиченню психічної енергії , сприяє очищенню енергетичних центрів організму. СОУЛУ здатна привести до трансформації негативний духовний досвід, перетворивши хворобливі переживання в міцну основу для подальшого розвитку.

А Руна БЕРКАНА, третя Руна в цьому символі, допоможе успішному вирішенню проблем, які виникли в сім'ї (пов'язані з вихованням дітей або взаємовідносини з батьками). До того ж Руна БЕРКАНА вважається цілющою – дія її сили покладає в звільненні та очищенні організму, кажучи мовою сучасної медицини, від інфекції.

Всі три Руни, пов'язані воєдино в цьому символі, підсилюють дію одна одної.

Талісман зроблен повністю вручну на зростаючий місяць і тільки з натуральних природних матеріалів (природна глина, обпалена при високій температурі в муфельній печі і фарби по кераміці - не акрилові, а тако ж зроблені з природних матеріалів).
Додаткові характеристики:
Колір: Бежевий
Колір: Білий
Колір: Коричневий
Тематика малюнка/форми: Кругла форма

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари