Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Відьмина пляшка "грошова магія"

200 грн
Опис

Відьмина пляшка «Грошова магія» - ваш спосіб ефективного залучення грошей в ваше життя і ваш гаманець. Пригорніть до себе увагу грошового потоку і хай життя ваше буде наповнене дзвоном монет!
Відьмина пляшка – старовинний талісман і оберіг, який відьми споконвік виготовляли аби захистити його власника від магічного негативу, пристріту, чужих заздрощів і іншого, а також привертати в його життя різноманітні блага.
Пляшечка «Грошова магія» створена аби ви змогли звернути на себе увагу грошей і мати більше можливостей для їх отримання. Раптова премія, підвищення зарплатні на роботі або наплив клієнтів, якщо ви власник свого бізнесу, навіть подарунок від родичів чи друзів – гроші можуть з’явитись звідки завгодно. Це не означає, що ви не повинні прикладати зусиль, аби їх заробити, але вам буде щастити у їх заробітку.
Всі компоненти відьминої пляшки ретельно підібрані, заговорені і наділені силою необхідною для виконання її персональної задачі. До складу пляшечки входять сушені трави, спеції та ефірні олії.
Після придбання і отримання відьминої пляшечки вам потрібно буде додати свій біологічний матеріал до її складу (шматочка нігтя чи волосини буде достатньо) і прочитати слова замовляння, які ви отримаєте разом із нею.
Все. Талісман готовий до роботи. Рекомендується носити пляшечку при собі для постійного ефекту. Невеличкі розміри виробу це дозволяють.
Не забувайте – маленьке диво завжди поряд! ;)
Термін роботи відьминої пляшки – 1 рік.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари