Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Преніт, чотки з преніту, чотки в авто, класичні чотки, чотки на подарунок

750 грн
Опис

Ніжні та яскраві чотки з преніту на 33 намистини виконані з міцної капронової нитки.

Преніт ... чудовий напівдорогоцінний камінь відомий ще під такими назвами як еделіт, аділіт і чилтоніт. З давніх-давен преніт дуже цінувався літотерапевтами за рахунок своєї багатофункціональності. Вважається, що камінь здатний покращити імунітет та роботу нирок. Крім цього, мінерал допоможе Вам стати більш зосередженим на завданнях, покращить пам'ять і посилить творчі здібності. Завдяки сильному позитивному впливу на серцеву чакру преніт допоможе Вам надалі запобігти захворюванням серця, судин і спини. Для тих хто хоче розвивати свої лідерські якості та боїться змін, то преніт стане чудовим супутником на Вашому непростому шляху. Спокій, умиротворення та гармонію, яка так необхідна, принесе у Ваше життя. Крім цього камінь широко відомий серед медіумів і магів за його зв'язок із потойбічним світом, але тільки сильні духом люди зможуть упоратися з каменем.
Преніт камінь який підійде майже кожному знаку зодіаку у тому чи іншому питанні, винятком є лише Рак. Наприклад, представникам водної стихії він допоможе стати сильнішим духом, повітряної вірші - стати спокійнішими і цілеспрямованими, позбудеться недоброзичливців допоможе представникам земної стихії, а покращити інтуїцію вогненним знакам.

Діаметр намистин 10мм.
Усього каменів 33шт.
Чотки та браслети ручної роботи виконую на замовлення також з інших каменів. Для більшої міцності на ваше бажання можемо додати ювелірний трос.
Термін виготовлення 1-3 дні.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?