Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Дюмортьєрит, чотки з дюмортьєрит, класичні чотки, чотки в машину

1100 грн
Опис

Оригінальні чотки ручної роботи на 33 намистини з каменю дюмортьєріт виготовлені із міцної нитки.

Дюмортьєріт це камінь який здатний допомогти в лікуванні захворювань, пов'язаних з головним болем, мігрень та порушенням сну. Він також може допомогти у зміцненні імунної системи та боротьбі із запальними процесами в тілі. Камінь може допомогти зняти напругу та стрес, підвищити рівень енергії та покращити настрій.
Дюмортьєріт вважається каменем позитивної енергії, який приваблює сприятливі події та полегшує життєві труднощі. Він також вважається каменем захисту і може допомогти захистити свого власника від негативних енергій, наприклад, від злих духів чи псування. Дюмортьєріт може допомогти у розвитку інтуїції та ясновидіння, а також у зміцненні духовного зв'язку.
Щоб отримати максимальну користь від дюмортьєриту, його можна використовувати у вигляді амулету або носити як прикрасу. Крім того, камінь можна використовувати в медитації чи різних ритуалах для залучення сприятливих подій у життя.

Діаметр намистин 8мм.
Усього каменів 33шт.
Чотки та браслети ручної роботи виконую на замовлення також з інших каменів. Для більшої міцності на ваше бажання можемо додати ювелірний трос.
Термін виготовлення 1-3 дні.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари