Всі категорії
Додати товар

На фінансовий успіх починанню - р у н о с к р и п т скандинавський ручної роботи з глини

200 грн
Опис

НА ФІНАНСОВИЙ УСПІХ ПОЧИНАННЮ - руноскрипт скандинавський РУЧНОЇ роботи з глини

Руноскрипт– це група скандинавських Рун, послідовно розташованих один за одним і які вказують своїм розташуванням на деякий результат.

Дана напис ( включає в собі чотири скандинавських Руни: ЙЕР, ФЕУ, КАНО і ОТАЛ ) приведена в книзі практикуючого рунолога Алли Хшановской «Містерія Рун » стор.181

Перша Руна в написі говорить про те, з чого хотілося б почати. Тут Руна ЙЕР виступає не тільки як Руна майбутнього врожаю, але і як символ закону і яка допоможе Вам врахувати всі юридичні тонкощі. Останній символ в руноскрипті вказує, яким повинен бути результат. І це Руна Отал – Руна грошового прибутку і його збереження. Розташовані між ними Руни призначаються для уточнення тієї мети, якій служить в цілому оберіг. ФЕУ – головна Руна досягнення матеріального благополуччя. А Руна Кано сприяє чіткому формуванню задуму і підсилює магічну силу всієї рунічної формули.

Важливо використовувати саме перевірені руноскрипти, що б вони були випробуваними, безпечними і дієвими. Коли Ви точно знаєте, що до Вас вже хтось користувався цією рунічною формулою і отримав бажаний підсумок, значить, і у Вас великий шанс успішно вирішити свою проблему однієї-єдиної рунічної в'яззю, не вдаючись до тестування декількох варіантів.

Перевірені рунічні формули зазвичай рекомендуються практикуючим Майстром - Рунологом, який має великий досвід роботи з клієнтами і який точно розуміє доречність використань тієї чи іншої Руни в руноскрипті і не допустить у своїй роботі помилок.

Тому я, виготовляючи з природного глини обереги з рунічном написом, використовую руноскрипти, приведені не в інтернеті, а в друкованій літературі, а саме в книзі А. Хшановской « Містерія Рун » видання м. Харків 2005р.
Додаткові характеристики:
Колір: Бежевий

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари