Всі категорії
Додати товар

Продавец вещи временно заблокирован

Набір словьянських рун для ворожіння з природної глини з книжкою та мішечком для зберігання

750 грн
Опис

Рунічний набір для ворожіння зроблений вручну з кераміки ( не б'ється! ). Для виготовлення використовувалася природна глина, яка обпалювалася двічі в муфельної печі при 1000 градусів.

Набір складається з 18 слов'янських Рун ( плюс 1 порожня Руна та плюс одна заготівка для оберега), полотняного мішечка для їх зберігання, а також книжки з описом мантичного значення кожного з рунічних знаків.

Символи на Руну нанесені несиметрично по вертикалі для того, щоб можна було при бажанні використовувати пряме або зворотне зображення Руни при ворожінні.

При виготовленні Рун використовувалися спеціальні пігменти і глазурі для кераміки, зроблені з оксидів металів, а не штучні акрилові фарби і не лаки, так як вони зменшують силу Рун.

Купленим Рунам потрібен час, що б налаштуватися на Вас. Для цього потримайте їх в руках, прочитайте або згадайте мантичне значення кожної з Рун, скажіть вголос її ім'я. Добре, якщо поносите Руни в кишені свого одягу ( або сумки, але не поруч з грошима, так як на них повно чужої енергетики ), а ще краще покладіть їх поруч з Вашої подушкою. Руни повинні зарядитися Вашою енергетикою – налаштуватися на Вас. Надалі ніхто не повинен брати Ваші Руни в свої руки, так як чужа енергетика як би « зможе настройку » Рун і вони тоді не зможуть правильно відповідати на Ваші питання при ворожінні.

Якщо все ж це сталося хтось сторонній брав їх, промийте Руни великою кількістю проточної води, просушіть і заряджайте їх знову. Або очистіть іншим способом, аж до вогню.

Доставка оплачується покупцем
Додаткові характеристики:
Колір: Коричневий
Тематика малюнка/форми: Кругла форма

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари