Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Розарій, католицькі чотки, лазурит, чотки з лазуриту, чотки з хрестиком

750 грн
Опис

Католицькі чотки з лазуриту на 54 намистини. Чотки виконані з міцної капронової нитки та фурнітури з гіпоалергенного сплаву.

Багато знахарів вважають, що лазурит здатний допомогти своєму власнику відновити зір. Для цього потрібно виконувати нехитру процедуру: кілька хвилин уважно розглядати цей чудовий камінь. Лікувальні властивості блакиту благотворно впливають на стан нервової системи. Камінь допоможе його власнику зняти стрес, нервову напругу, що накопичилося, наділяє свого володаря здоровим міцним сном, позбавляє безсоння і нічних кошмарів. У деяких регіонах лазурит рекомендували носити вагітним жінкам на животі. Вважалося, що він запобігає викидням, оберігає плід, полегшує хворобливі симптоми, пов'язані з цим складним періодом.
У зв'язку з його забарвленням, у Стародавньому Єгипті лазурит визнавали божественним камінням. Його використовували під час розмов із верховними богами. Також з порошку цього мінералу робили фарбу небесних квітів, якою згодом фарбували шати найвищих жерців. Вважалося також, що магічні властивості лазуриту дозволять уникнути його господареві насильницької смерті від отруєння, оскільки вони можуть нейтралізувати отруту. У Європі за чистоту забарвлення цей мінерал визнавали каменем правди та щирості. Одним із найвищих проявів дружелюбності був подарунок у вигляді прикраси з лазуриту. Цей жест символізував чистоту ставлення до обдаровуваного. На даний момент маги та чаклуни використовують його у виключно білій магії. Вони вважають, що за допомогою лазуриту можна навіть очистити ауру, позбавити людини від образ, що накопичилися, і поганих спогадів.

Діаметр каменю 8мм.
Усього намистин у чотках 54шт.
Чотки ручної роботи виконую на замовлення так само з інших каменів.
Термін виготовлення 1-3 дні.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари