Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому
Турка, чорнодимленої кераміки. еко посуд. можна ставити на вогонь (маленький)
Турка виготовлена на гончарному крузі, за стародавньою технологією, випалено дровами при температурі 1000 ° С
Кожна турка є унікальна, не повторюється, така буде тільки у вас.
На кожному виробі є мій підпис, що є знаком якості майстра.
Є турки різних форм, так що можна вибрати яка вам більше подобається.
При приготуванні кави в такій турці, смак кави змінюється кардінально.хто хоч раз спробував таку каву, запам'ятати * пам'ятає цей смак надовго.
Як готувати? Особисто я роблю так:
Заливаю в турку воду (кип * кип'яченої, холодну), насипаю кави на ту кількість води, і ставлю на маленький вогонь.
Поступово нагрівається, і кава починає підніматися, тільки бачите, що починає підніматися кави, турку забираєте з вогню і розливаємо по каструлях.
Керамічна турка боїться різких перепадів температури.
Тобто, відразу після варіння кави не ставити турку під холодну воду. Чекати поки охолоне, а тоді тільки мити.
Мити кераміку тільки водою, без хімії, так як глина вбере в себе миючі засоби, а потім при приготуванні віддадуть цей смак в каві.
Вибирайте і насолоджуйтеся !!!