Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому
Евріка! Тепер не потрібно ламати багет, щоб зберегти його свіжість до ранку. Вихід знайдено! Багетниця з бавовни допоможе зберегти такий смачний багет цілим, а не з двох половинок.
Наші хлібниці мають унікальну тришарову технологію збереження свіжості хліба! Це не просто мішечок з бавовни або льону. Хлібниця складається з 3-х шарів. Перший шар (внутрішній) – це 100% бязь (натуральна бавовняна тканина, що безпосередньо контактує з продуктом) Другий шар (середній) – це вологоутримуючий куля (харчова мембрана з отворами для циркуляції повітря) Третій шар (зовнішній) – це 100% бавовна або льон (натуральна тканина, що надає хлібниці шарму та радує око). Ця технологія дозволяє подовжувати життя Вашій найулюбленішому продукту втричі довше, ніж зазвичай. Завдяки мембрані хліб затримує в собі стільки вологи, скільки йому потрібно, щоб не черствіти, а завдяки отворам і циркуляції повітря не розмножуються бактерії і, таким чином, хліб не пліснявіє.
На додачу, використання ВИКЛЮЧНО натуральних тканин, дозволяє додатково берегти продукт, завдяки антисептичним властивостям.
Розміри: 60см х 15см.
Матеріал: 100% бавовна (2 шари); 100% п/е (харчовий перфорований)
Термін придатності - необмежений.
Умови використання:
1. У хлібницю кладеться ТІЛЬКИ повністю вистигший продукт!
2. Вийняти хліб з магазинної упаковки або поліетилену.
3. Покласти хліб на зберігання у Хлібницю (без упаковки).
4. Білий хліб покласти окремо від Чорного (у різні хлібниці).
5. Якщо температура в будинку перевищує 28°С (літній період) рекомендуємо покласти хлібничку в холодильник.
6. При забрудненні Хлібнички її слід випрати руками при 30°С або на режимі делікатне прання у пральній машині, розкласти внутрішній та зовнішній мішок, висушити, попрасувати з паром тканину та знову використовувати.