Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Багетниця "стандарт"

390 грн
Опис

Евріка! Тепер не потрібно ламати багет, щоб зберегти його свіжість до ранку. Вихід знайдено! Багетниця з бавовни допоможе зберегти такий смачний багет цілим, а не з двох половинок.
Наші хлібниці мають унікальну тришарову технологію збереження свіжості хліба! Це не просто мішечок з бавовни або льону. Хлібниця складається з 3-х шарів. Перший шар (внутрішній) – це 100% бязь (натуральна бавовняна тканина, що безпосередньо контактує з продуктом) Другий шар (середній) – це вологоутримуючий куля (харчова мембрана з отворами для циркуляції повітря) Третій шар (зовнішній) – це 100% бавовна або льон (натуральна тканина, що надає хлібниці шарму та радує око). Ця технологія дозволяє подовжувати життя Вашій найулюбленішому продукту втричі довше, ніж зазвичай. Завдяки мембрані хліб затримує в собі стільки вологи, скільки йому потрібно, щоб не черствіти, а завдяки отворам і циркуляції повітря не розмножуються бактерії і, таким чином, хліб не пліснявіє.
На додачу, використання ВИКЛЮЧНО натуральних тканин, дозволяє додатково берегти продукт, завдяки антисептичним властивостям.
Розміри: 60см х 15см.
Матеріал: 100% бавовна (2 шари); 100% п/е (харчовий перфорований)
Термін придатності - необмежений.

Умови використання:
1. У хлібницю кладеться ТІЛЬКИ повністю вистигший продукт!
2. Вийняти хліб з магазинної упаковки або поліетилену.
3. Покласти хліб на зберігання у Хлібницю (без упаковки).
4. Білий хліб покласти окремо від Чорного (у різні хлібниці).
5. Якщо температура в будинку перевищує 28°С (літній період) рекомендуємо покласти хлібничку в холодильник.
6. При забрудненні Хлібнички її слід випрати руками при 30°С або на режимі делікатне прання у пральній машині, розкласти внутрішній та зовнішній мішок, висушити, попрасувати з паром тканину та знову використовувати.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
goodl...
Bellisso
Київ
50% виконаних замовлень
Була

Схожі товари