Хлібниця овальна з лози
Як відомо, без хліба немає обіду. Хліб - головний продукт на нашому столі,
і щоб він довше не черствів і зберігав свої корисні якості, потрібно його
правильно зберігати.
Звичайно, найкращий варіант - це хлібник. Нехай деякі господині вважають
за краще класти хліб у холодильник (де він втрачає частину свого смаку і може
ввібрати запахи сусідніх з ним продуктів), або в емальованому або скляному
посуді, або навіть просто поклавши в поліетиленовий пакет, все ж справжня
хлібник - це і зручно, і красиво, і звично.
Важливо щоб хлібник щільно закривалася, але при цьому в ній повинні бути
вентиляційні отвори, щоб хліб не «задихнувся». У хорошій хлібниці батон або
булка можуть залишатися м'якими до 7 днів.
Хлібниці служать відмінним прикрасою кухні і прекрасно підійде в якості
подарунка.