Всі категорії
Додати товар

Контейнер хіт парад 300 мл tupperware

209 грн
Опис

Контейнер Малий Хіт-парад 300 мл

Об'єм 300 мл

Висота 5 см

Діаметр 13,5 см

Малий Хіт-парад на 300 мл має щільну кришку першого класу, що дозволяє перевозити рідкі продукти, не побоюючись, що вони розлиються.

Малий Хіт-парад складається з чотирьох прозорих ємностей однакового розміру та кришки 1-го класу, які забезпечують водонепроникність.

Привабливий дизайн та прозорі стінки роблять виріб ідеальним для сервірування столу.

У ємностях «Хіт-парад» можна зберігати, транспортувати та подавати практично будь-які продукти: мюслі, сирні страви, фрукти та овочі, листові салати, десерти, а також збиті вершки, печиво або цукерки, приготовані супи, йогурти, соуси, будь-які м'ясні та овочеві страви, гарніри, складні салати.

Завдяки легендарній вологостійостійкій кришці класу I продукти залишаються свіжими в кілька разів довше, що значно економить гроші та піклується про навколишнє середовище. Прозорі оглядові вікна дозволяють легко визначити, які продукти знаходяться в ємності. Продукти легко поміщаються в ємності.

Ємності зручно брати з собою: для обіду на роботі, в школу або в дорогу, на прогулянку на човні або на пікнік, де ви можете насолоджуватися улюбленими стравами, приготованими вдома.

Щоб значно заощадити час, ви можете заздалегідь приготувати обід або вечерю для сім'ї та зберігати його в холодильнику. Продукти під закритою кришкою будуть зберігати свою свіжість протягом тривалого часу

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Пластик
Продавець
tupperware07
Tupperware
Овідіополь
83% виконаних замовлень
Була

Схожі товари