Всі категорії
Додати товар

Чарівна драбина tupperware тапервер котлети,суші, тістечка легко

390 грн
Опис

Робити зрази та інші страви з начинкою ідеальної форми легко.
Відсилання після повної оплати кріплень або новою поштою
Форма Чарівна драбина допоможе господині оформити зрази, котлети, сирні десерти, рисові та сирні кульки, картопляні та м'ясні крокети. З її допомогою Ви отримаєте ідеально рівні закуски куполоподібної або сферичної форми.
Як основа для зраз використовуйте рис, картоплю, пасту з бобових. Для начинки — шматочки свіжих овочів, підсмажений м'ясною фарш, відваристу або солону рибу, сир, свіжу зелень. Зразки, сформовані у формі, можна панувати, запікати в духовці або, якщо теплова обробка не потрібна, охолодити в холодильнику.
Ваші дітки не люблять сир? Приготуйте у Чарівній зранці сирні кульки з начинкою зі свіжих ягід в обсипці з кокосової стружки.
Чудовий десерт — цукерки з підсмажених вівсяних пластівців або мюслі, змішаних із медом, зі шматочками сухофруктів, шоколадом і горішками всередині.
чекаєте гостей? Приготуйте до застібки холодну закуску з м'якого сиру з сердечком із оливки або оливки без кісточки, обвалюйте в натертих на тертці крабових паличках.
Зразка допоможе сформувати їжачки та м'ясні крокети для запікання в духовці або мікрохвильовій печі в паніруванні або з підливою. Звична страва здасться домашнім ще смачнішою, коли його форма така досконала!
Зразок — прекрасний подарунок для кулінарів-перфекціоністів. Підмогою для молодої господині, яка прагне, щоб її страви мали бездоганний вигляд. Потішить дітей: зі зраницею будь-який кулінарний експеримент має ідеальний вигляд!
В основу Зразки встановити конусоподібну насадку, заглибленням вниз (до клацання). Змастити олією заглиблення та прес.
Заповнити ємність основним продуктом, вирівняти, щоб не було бугорка.
Встановити кільце, дотримуючись його, обережно втиснути опуклою частиною в продукт.
Отриману порожнину заповнити начинкою (1-1/2 год л)
Додати основний продукт (постачаючи 5 мм до краю). Обережно натиснути вигнутою частиною преса.
Перевернути, обережно вийняти відразу. Запанувати за бажанням.
Дивуйте близьких! Ідеальні зрази з сюрпризом-начинкою!

Оригінальне рішення для приготування повсякденних страв по-новому!

Фантазуйте та експериментуйте!
Створюйте свої шедеври!

Форма «Чарівна драбина»

Можливості використання

Влаштуйте захопливу вечірку на своїй кухні — якщо ви хочете подорожувати світом, але не можете на цей момент, запросіть Гостей на свою кухню. Почніть з італійського вечора та традиційних аранчині! Потім приготуйте інші страви: як щодо японських ролів, азійських суши-кулькиків, австрійських і німецьких кноробів, рисових десертів ізячийhatовий островів або фалафеля з Єгипту?
Форма «Чарівна зразка» — це гарний спосіб використовувати залишки їжі — якщо у вас залишилася картопля, рис і багато іншого, навіть у невеликих кількостях, використовуйте їх для створення страви в новій формі. Ваш наступний обід матиме абсолютно новий вигляд!
Комбінуйте інгредієнти — внесіть різноманітність у свій раціон! Це допоможе вам створити збалансовану страву та зробить ваш обід неповторним.
Приготуйте красиві страви — Форма «ВОЛШОБНА ЗРАЗНИЦА» допоможе вам перетворити звичайні щоденні страви на кулінарні твори мистецтва завдяки оригінальній формі!
Вражайте своїх дітей — зробіть начинку-сюрприз з овочів, зробіть кожен обід подіям у будь-якому разі Форма «ВОЛАБНА ЗРАЗНИЦА» стане розвагою для ваших дітей.
Підготуйте компактний ланч, щоб з'їсти в дорозі або взяти із собою в офіс. Приготуйте обід спеціально для кожного члена сім'ї, додаючи начинки залежно від їхніх уподобань.

Поради та догляд за виробом

Перед першим використанням вимийте форму та просушіть.
Наповніть заглиблення основним інгредієнтом, наприклад рисом. За допомогою силіконового скребка вирівняйте поверхню, щоб не було переповнення.
Помістіть кільце на корпус.
Притримуючи кільце, акуратно натискайте пресом.
Поверніть прес вліво та вправо, поки він не торкнеться обода й більше не зможе зрушитися вниз, щоб створити пресформу. Dome: Повертайте прес, якщо відчуєте, що інгредієнт прилипає.
Акку

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари