Пом'якшувач м'яса Тендерайзер
Пом'якшувач м'яса - тендерайзер голчастого типу Fackelmann (Німеччина)
Розпушене з допомогою тендерайзера м'ясо краще зберігає смакові якості,
залишаючись при смаженні м'яким і соковитим. При обробці тендерайзером волокна
продукту травмуються менше, ніж при обробці сапкою або молотком, а сполучні
тканини, навпаки, максимально руйнуються. Крім того, теплові хвилі легше
проходять крізь тканини розпушеного продукту, і м'ясо прожарюється набагато
швидше і рівномірніше. Опис ручного тендерайзера: - Головним призначенням
тендерайзера це додання м'ясу пухкої консистенції, що дозволяє прискорити
процес приготування продукту і значно зкономит час роботи кухаря. - Важливим
достоїнством тендерайзера є те, що розпушене з його допомогою м'ясо, краще
зберігає свої смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким і соковитим. При
обробці тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж при обробці
сапкою або молотком для м'яса, а сполучні тканини максимально руйнуються.
Теплові хвилі проходять набагато легше крізь тканини розпушеного продукту,
тому будь-яке м'ясо без кісток після обробки прожарюється набагато швидше і
рівномірніше. - Принцип роботи з тендерайзером досить простий: за допомогою
паралельних лез - голок на поверхню шматка м'яса наносяться насічки . Надрізи
руйнують сполучну тканину і збільшують площу продукту. - Тендерайзер легко
миється. - Розпушувач м'яса скорочує час роботи на 40 %. - Тендерайзер для
ручної нарізки свинини, телятини, баранини, риби та ін. продуктів. -
Конструкція з пластику 24 голками-ножами з нержавіючої сталі. - Сік не
витікає, а відбивна майже не стискається. Тендрайзер не травмує самі волокна,
як це робить молоток для відбивання. Молоток робить з м'яса кашу, і випливає
багато соку, а при використанні тендерайзера сполучна тканина залишається
цілою. 1.Додайте м'ясо на обробній дошці з дерева або пластику. 2. Відбийте
м'ясо з допомогою інструменту до отримання потрібного результату. Уникайте
попадання лез на кістки. Великі шматки м'яса слід відбивати з двох сторін. В
процесі відбивання можна додати спеції. Леза інструменту введуть їх усередину
м'яса.
Технічні характеристики ручного тендерайзера:
Леза - нержавіюча сталь
колір - білий
Кількість лез - 24 шт.
Габаритні розміри, мм - d51 x (H)188мм -
Виробництво: Fackelmann (Німеччина).
Вироблено в Китаї.