Всі категорії
Додати товар

Пом'якшувач м'яса тендерайзер (арт. 800)

123 грн
Опис

Опис

Пом'якшувач м'яса – тендерайзер голчастого типу Fackelmann (Німеччина)

altРазрыхленное з допомогою тендерайзера м'ясо краще зберігає смакові якості,
залишаючись при смаженні м'яким і соковитим. При обробці тендерайзером волокна
продукту травмуються менше, ніж при обробці сапкою або молотком, а сполучні
тканини, навпаки, максимально руйнуються. Крім того, теплові хвилі легше
проходять крізь тканини розпушеного продукту, і м'ясо прожарюється набагато
швидше і рівномірніше.

Опис ручного тендерайзера:

alt - Головним призначенням тендерайзера це додання м'ясу пухкої консистенції,
що дозволяє прискорити процес приготування продукту і значно зкономит час
роботи кухаря.

- Важливим достоїнством тендерайзера є те, що розпушене з його допомогою м'ясо, краще зберігає свої смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким і соковитим. При обробці тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж при обробці сапкою або молотком для м'яса, а сполучні тканини максимально руйнуються. Теплові хвилі проходять набагато легше крізь тканини розпушеного продукту, тому будь-яке м'ясо без кісток після обробки прожарюється набагато швидше і рівномірніше.

- Принцип роботи з тендерайзером досить простий: за допомогою паралельних лез - голок на поверхню шматка м'яса наносяться насічки . Надрізи руйнують сполучну тканину і збільшують площу продукту.

- Тендерайзер легко миється.

- Розпушувач м'яса скорочує час роботи на 40 %.

- Тендерайзер для ручної нарізки свинини, телятини, баранини, риби та ін. продуктів.

- Конструкція з пластику 24 голками-ножами з нержавіючої сталі.
- Сік не витікає, а відбивна майже не стискається. Тендрайзер не травмує самі волокна, як це робить молоток для відбивання. Молоток робить з м'яса кашу, і випливає багато соку, а при використанні тендерайзера сполучна тканина залишається цілою.

Технічні характеристики ручного тендерайзера:

alt - леза – нержавіюча сталь

- колір – білий

- Кількість лез - 24 шт.
- Габаритні розміри, мм - d51 x (H)188мм

- Виробництво: Fackelmann (Німеччина). Вироблено в Китаї.

1.Додайте м'ясо на обробній дошці з дерева або пластику.

2. Відбийте м'ясо з допомогою інструменту до отримання потрібного результату.
Уникайте попадання лез на кістки.
Великі шматки м'яса слід відбивати з двох
сторін.
В процесі відбивання можна додати спеції.
Леза інструменту введуть їх усередину м'яса.

Знайомлячись із зразками продукції, представленими на сайті, необхідно брати
до уваги деякі моменти, пов'язані з точністю передачі кольору і зовнішнього
вигляду продукції. Виробник залишає за собою право в односторонньому порядку
без попередження споживача вносити зміни в колірну обробку виробу і колір
самого виробу, модель виробу. Перевірка одягу і взуття на колір , розмір і
відповідність замовленому здійснюється на відділенні Нової Пошти, надалі обмін
або повернення не приймається.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари