Розм'якшувач м'яса Тендерайзер 130220 відбивач молоток для м'яса
Розм'якшувач м'яса — тендерайзер голчастого типу Fackelmann (Німеччина)
Розпушене за допомогою тендерайзера м'ясо краще зберігає смакові якості,
залишаючись під час смаження м'яким і соковитим.
Під час оброблення тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж під
час оброблення тюпкою або молотком, а сполучні тканини, навпаки, максимально
руйнуються.
Крім того, теплові хвилі легше проходять крізь тканини розпушеного продукту, і
м'ясо просмажується набагато швидше та рівномірніше.
Розм'якшувач м'яса
— Головним призначенням тендерайзера — це надання м'яса пухкої консистенції,
що дає змогу прискорити процес приготування продукту та неабияк знизить час
роботи кухаря.
— Важливою перевагою тендерайзера є те, що розпушене з його допомогою м'ясо,
краще зберігає свої смакові якості, залишаючись у разі смаження м'яким і
соковитим.
Під час оброблення тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж під
час оброблення тюпкою або молотком для м'яса, а сполучні тканини максимально
руйнуються.
Теплові хвилі проходять набагато легше крізь тканини розпушеного продукту,
тому будь-яке м'ясо без кісток після оброблення просмажується набагато швидше
та рівномірніше.
Принцип роботи з тендерайзером досить простий:
- За допомогою паралельних лез — голок на поверхню шматка м'яса наносяться насічки. Надрізи руйнують сполучну тканину та збільшують площу продукту.
- Тендерайзер легко миється.
- Пухнач м'яса скорочує час роботи на 40%.
- Тендерайзер ручний для нарізання свинини, телятини, баранини, риби та ін. продуктів.
- Конструкція з пластику 24 голками-ножами з неіржавкої сталі.
- Сік не витікає, а відбивна майже не стискається. Тендрейзер не травмує самі волокна, як це робить молоток для відбивання. Молоток робить із м'яса кашу, і витікає багато соку, а під час використання тендерайзера сполучна тканина залишається цілою.
Характеристики:
- леза — неіржавка сталь
- колір білий
- Кількість лез — 24 шт.
- Габаритні розміри, — (d) 51 мм x (H) 188 мм
- Виробництво: Fackelmann (Німеччина).
Розмістіть м'ясо на обробній дошці з дерева або пластику.
Відбийте м'ясо за допомогою інструмента до отримання потрібного результату.
Уникайте потрапляння лез на кістки.
Великі шматки м'яса треба відбивати з двох сторін.
У процесі відбивання можна додати спеції.
Леза інструмента введуть їх всередину м'яса.